Apartmaji

V novi preužitkarski hiši smo v mansardi uredili dva luksuzno opremljena apartmaja.

Kamra


V apartmaju Kamra je prostora za 4-6 oseb. Posebnost apartmaja je njegova oprema. Predelna stena je oblečena v les, ki je bil vgrajen v stari preužitkarski hiši, v njem je obnovljena stara zakonska postelja s pripadajočima nočnima omaricama in star predalnik. Poleg postelje je v prostoru tudi kavč, ki se po potrebi lahko spremeni v posteljo. Kuhinja je izdelana iz obnovljenega starega lesa in okrašena s prikupniki srčki. Jedilna miza je izdelana iz domačega pisanega jesenovega lesa.

V manjši sobi sta nameščeni še dve ločeni ležišči, na posebno željo pa v apartma lahko postavimo tudi otroško posteljo. Apartma ima tudi večjo kopalnico s tuš kabino.

Macesnova okna odpirajo pogled na okoliške hribe in bližnjo cerkev svetega Andreja. Če bi vam deževni dnevi preprečili aktivnosti na prostem, si v apartmaju lahko ogledate tudi kakšen film, saj je opremljen s televizorjem.

Gank

Apartma Gank je malo manjši od Kamre in je namenjen bivanju štirih oseb. Opremljen je z novim masivnim smrekovim pohištvom in ima dva ločena prostora. V manjšem prostoru sta dve postelji, primerni tako za otroke kakor tudi za odrasle goste. V večji prostor je postavljena zakonska postelja, poleg nje pa je v njem tudi manjši kavč, ki se po potrebi lahko spremeni tudi v dodatno ležišče.

V notranjem delu glavnega prostora je urejena kuhinja, ki je izdelana iz starega smrekovega lesa. V njej boste našli vso potrebno opremo za kuhanje in posrežbo hrane, ki jo boste postregli na masivni jesenovi mizi.

Apartma ima balkon s pogledom na Ravensko Kočno in veliko kopalnico s tuš kabino. Prav tako kot Kamra, ima tudi Gank nameščen televizor.Savna

Za popolno sprostitev smo v kleti uredili prostor za wellness s finsko in infrardečo savno ter masažno sobo. Iz diskretno opremljenega prostora za počitek se pozimi lahko oditete ohladit ven na sneg, poleti pa na zunanji terasi lovite prijetno tople sončne žarke.


Obiščite nas

Copyright 2017, Izdelava MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?