Jahanje konj

Ob sobivanju z domačimi živalmi in spoznavanju čudovitega alpskega sveta si lahko oblikujete drugačen oddih. Boste jahali na belem ali rjavem konju? Greste na terensko jahanje ali ostanete v bližini kmetije? Izbiro prepuščamo vam.


Možnosti za odkrivanje lepot Jezerskega na konjskem hrbtu je dovolj; v dvoje, v troje ali sami. Na izbiro je veliko poti, tako po sami vasi, kot po prostranih gozdovih, ki jo obkrožajo. Povzpnemo se lahko na Jezerski vrh in si po panoramski poti ogledamo hribe in vas z višine 1200 m. Na konjskem hrbtu predstavlja to še posebej zanimivo doživetje. Na konju se lahko sprehodimo tudi do tovorne žičnice ali do razgledne točke Mali vrh. Še prav posebno doživetje pa sigurno predstavlja ogled podrtega slapu Čedca, ki nas s svojimi rdečimi nedri spominja na nepredvidljivost narave.

Za vse, ki pa konjevega hrbta še niste navajeni, pa ponujamo spoznavne urice, ki jih pod vodstvom trenerja jahanja izvajamo na varnih tleh lonžirnega kroga ali roba travnika ob udobnem vodenju konja na dolgih vajetih.

Kontaktna oseba na domačiji je Klemen: +386 40 525 000


Obiščite nas

Copyright 2018, Izdelava MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?