Organizacija dogodkov


Na Šenkovi domačiji nudimo prostor za organizacijo dogodkov za zaključene skupine, ki si zaželijo sprostitve v neokrnjeni naravi ob aktivnostih, ki jih nudi okolje kmetije pod mogočnim ostenjem dvatisočakov Kamniško-Savinjskih Alp. V dveh stavbah imamo urejeni dve jedilnici; ena sprejme 25 oseb, druga pa največ 40. Poleti pa na zelenici pod mogočnimi starimi drevesi lahko postavimo klopi tudi za večje število ljudi.

Organiziramo poslovna srečanja, družinska praznovanja in poroke. Po predhodnem dogovoru organiziramo celotni dogodek po vaši želji ali pa vam nudimo le najem prostora ob spremljavi kulinarične ponudbe naše kmetije. Nudimo več vrst domače hrane s poudarkom na lokalni pridelavi in obujanju avtohtonih domačih jedi.Stara pastirska jed masunjek, koroški ajdovi žganci s kislim zeljem ali telečjo obaro, pečena jagnjetina, mesnine naših krškopoljskih pujsov in kruh iz krušne peči so dobrote, ki bodo zadovoljile vse vaše želje. Za sladkosnede pa so na meniju štruklji, buhtllji, štrudelj in razne domače pite. Dogodek lahko raztegnete tudi v večer in noč preživite na seniku ali sobah in apartmajih naše preužitkarske hiše.

Za popestritev dogajanja se lahko pomerite tudi v kmečkih igrah in raznih drugih športnih aktivnostih: namiznem tenisu ali badmintonu, lahko streljate z lokom ali igrate odbojko na travi. Če želite, lahko izkusite tudi jahanje konj in v spremstvu naredite en krog okrog kmetije na konjskem hrbtu.

V zimskem času pa vam nudimo izposojo tekaške opreme, saj ob primerni količini snega našo kmetijo obkrožajo vzorno urejene tekaške proge.

Obiščite nas

Copyright 2019, Izdelava MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?