REZERVACIJA/BOOKING

ETNOGRAFSKO OBARVANO  POLETNO DOGAJANJE NA JEZERSKEM

JEZERSKA ŠTORIJA 2024
JULIJ – AVGUST

Tudi letošnje poletje smo pripravili preplet dogodkov, ki predstavljajo pomembno vez med preteklostjo in sedanjostjo. Gre za našo identiteto, ki smo jo ohranili in jo želimo deliti z vami.
Dogodki so zanimivi in primerni za vsakogar, ki ga zanimajo zgodovina, etnološka dediščina, narava, mogočni hribi, kmetije, živali in domača kulinarika.

V juliju in avgustu smo za vas pripravili pester nabor različnih dogodkov in aktivnosti, ki bodo še dodatno popestrili vaš obisk naše alpske doline.
Ob torkih se boste z lokalnim vodnikom obiskali naravne in kulturne zanimivosti, ob sredah se boste odpravili na soljenje ovc v Češko kočo, popoldne pa se okrepčali z masunjekom ob Planšarskem jezeru.
 
Četrtkovi dopoldnevi bodo rezervirani za raziskovanje naše pestre zgodovino skozi sakralno dediščino, v popoldanskem času pa ste vabljeni na prikaz predelave volne.
Petkove večere bo popestrila igra Jezerske štorije, v soboto pa vas čaka pohod po tematski poti do lehnjakotvornega izvira ter po novi lehnjakovi poti. Več o dogodkih na POVEZAVI.


Obiščite nas

Copyright 2024, Izdelava MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?