Aktivnosti in dogodki na Šenkovi domačiji

Na Šenkovi domačiji nudimo prostor za organizacijo dogodkov za zaključene skupine, ki si zaželijo sprostitve v neokrnjeni naravi ob aktivnostih, ki jih nudi okolje kmetije pod mogočnim ostenjem dvatisočakov Kamniško-Savinjskih Alp.

Organiziramo družinska praznovanja, obletnice in poroke. Po predhodnem dogovoru organiziramo celotni dogodek po vaši želji ali pa vam nudimo le najem prostora. Dogodek lahko raztegnete tudi v noč in se zberete ob večernem tabornem ognju, spanje na seniku pa vas popelje v čase naših dedkov in babic.

Za popestritev dogajanja se lahko pomerite tudi v kmečkih igrah in raznih drugih športnih aktivnostih: namiznem tenisu ali badmintonu, lahko streljate z lokom ali igrate odbojko na travi.

Za prijetno preživljanje poletnih počitnic organiziramo počitniške tabore za otroke s poudarkom na spoznavanju okolja, ki nas obkroža.

V zimskem času vam nudimo izposojo tekaške opreme, saj našo kmetijo obkrožajo vzorno urejene tekaške proge. Kar 15 kilometrov lahko naredite v enem krogu in se na tekaških smučeh podate v osrčje Ravenske kočne.

Za več informacij smo na voljo na kontaktu:
E-mail: senkova.domacija@gmail.com
GSM: +386 31 777 188

Obiščite nas

Copyright 2018, Izdelava MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?