Kampiranje na kmetiji

Za vse ljubitelje narave smo na čudovitem travniku ob starodavnem jesenovem drevoredu rezervirali prostor za postavitev šotorov. Prostora je dovolj z velike ali majhne šotore. Na notranjem dvorišču kampa ste dobrodošli vsi s hišami na kolesih. Za avtodome je namenjenih 10 parkirnih mest. Macesnove klopce, korito s pitno tekočo vodo in kamnito ognjišče poudarijo občutek domačnosti, ki svoj vrhunec doseže v domiselno obnovljenem starem volovjeku, kamor smo umestili kuhinjo, sanitarije, umivalnike in tuše s toplo vodo. Tukaj tudi avtodomarji lahko napolnijo svoje vodne zaloge, v kotlovnici se vsem posušijo mokri čevlji in v hladilniku ohladijo pijače.

Za vse, ki si želite malce drugačne izkušnje doživljanja narave, pa nudimo možnost prenočevanja na seniku, lahko na senu ali pa na urejenih »skupnih ležiščih«. Na seniku je na voljo tudi pokrit prostor za animacije ob slabem vremenu z rekviziti za družabne in športne igre.

Na kmetiji si je možno ogledati nekaj domačih živali (kokoši, race, ovce in konji), lahko pa se dogovorimo tudi za različne oblike jahanja (odvisno od predznanja).

Na vašo željo lahko pripravimo tudi kakšno predavanje z gorniško vsebino (predstavitev jezerskih gora, alpinistično smučanje, odprave, GRS).

Predvsem pa se želimo prilagoditi vašim željam in potrebam!

Pišite nam na mail: polona.karnicar@siol.net ali pokličite na 031 777 188.


Naš kamp so na filmski trak ujeli uredniki portala Avtokampi.si.


Obiščite nas

Copyright 2019, Izdelava MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?